Сирeна за въздушна тревога прекъсна съвместната пресконференция на украинския президент Володимир

...
Сирeна за въздушна тревога прекъсна съвместната пресконференция на украинския президент Володимир
Коментари Харесай

Въздушна тревога прекъсна пресконференцията на Зеленски и Мецола

Сирeна за въздушна паника прекъсна взаимната конференция на украинския президент Володимир Зеленски и председателката на Европейския парламент Роберта Мецола в Киев, съобщи Укринформ. 

Докато звучеше сирената Зеленски попита Мецола по какъв начин се усеща, а тя отговори, че е разтревожена.

" И на този 9 май. Това е тяхното (на Русия) същинско отношение към битката против нацизма. Това е тяхната действителност ", разяснява Зеленски.

След това конференцията, която се организираше в двора на президентството, беше завършена. Председателката на Европейския парламент Роберта Мецола пристигна на изненадващо посещаване в Украйна по-рано през днешния ден.

Вчера президентът на Украйна Володимир Зеленски сравни актуалната опозиция на страната му против съветската инвазия с украинските старания за победа над нацистка Германия по мотив годишнината от края на Втората международна война в Европа, съобщи ДПА.

" Преди 80години милиони украинци се сражаваха, с цел да бъде надвит нацизмът вечно ", съобщи президентът във видеообръщение, записано по време на днешното му посещаване в село Ягодно, в северноукраинската Черниговска област, отбелязва ДПА, като добави, че на това място е осъществено хипотетично военно закононарушение от страна на съветските сили през 2022 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР